Contact

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen of heb je een vraag, vul het contactformulier in of stuur me een mailtje.
Ik geef je altijd zelf en zo snel mogelijk antwoord.

FAQ

Trajecten

Hoe werken de verschillende pakketten precies?
De naam zegt het al; bij het Do It Yourself (DIY) pakket ga je lekker zelf aan de slag. De inhoud is exact gelijk aan de andere twee pakketten, maar je kunt het in je eigen tijd doen. Voordeel is dat je alle modules in een keer krijgt, dus je kunt zelf je tempo bepalen. 

Bij de 1:1 Coaching krijg je dezelfde modules en opdrachten als in het DIY pakket, maar gaan we samen door de theorie heen en spitsen alles toe op jouw bedrijf, product of dienst. Je kunt dus heel gericht stappen zetten om jouw bedrijf te laten groeien. 

Bij het VIP pakket krijg je alles uit het 1:1 Coaching pakket, maar je krijgt ook nog een extra module die niet in de twee andere pakketten zit. 

En je krijgt  nog een leuke verrassing, maar ik ga niet verklappen wat dat is….

Hoeveel tijd kost zo’n traject?
Hoeveel tijd je kwijt bent hangt een beetje af van welk traject en pakket je kiest, maar natuurlijk ook hoe goed je alles wilt doen. 

In principe moet je rekening houden met een uur doornemen van de theorie + een uur huiswerk per module. Bij de ene module zal er wat meer tijd in gaan zitten dan bij de andere, maar gemiddeld kom je met twee uur per module wel uit.

Heb je gekozen voor 1:1 Coaching of het VIP pakket dan komen daar ook nog de coachingsgesprekken bij. Die duren zo’n 45 minuten per keer. 

Wanneer kan ik beginnen?
Je kunt meteen beginnen! Zodra je de bestelling hebt afgerond krijg je toegang tot onze online leeromgeving met daarin alle modules uit jouw traject.  Heb je gekozen voor 1:1 Coaching of het VIP pakket dan houden we eerst een online intakegesprek. Besluit je daarna met mij verder te willen werken dan krijg je, na betaling, direct toegang tot de online leeromgeving. Bij deze pakketten gaan we samen aan de slag en wordt er elke week een nieuwe module in je leeromgeving aangeboden.

Wat als ik een keer of een langere periode niet kan?
Uiteraard is het beter om in een vast ritme de trajecten te doorlopen, maar als ondernemer begrijp ik als geen ander dat je soms even andere prioriteiten of simpelweg geen tijd hebt.  Hebben we al een volgende coachingsafspraak ingepland? Zeg die dan minimaal 48 uur van te voren af dan plannen we gewoon een andere afspraak in. Zeg je het later, of helemaal niet, af dan zal ik de kosten voor het coachingsgesprek (à € 95,-) in rekening brengen. Wil je even een pauze? Geen probleem. Geef aan hoe lang je denkt nodig te hebben en dan plannen we in wanneer we weer verder gaan.

Hoe lang heb ik toegang tot de leerstof?
Zo lang als ik de trajecten aan blijf bieden, blijf jij toegang hebben tot de online leeromgeving en dus tot de leerstof. 

Betalen

Kan ik ook in termijnen betalen?
Voor de 1:1 Coaching en VIP pakketten is een betaling in twee termijnen mogelijk. Je kunt dit bij het afrekenen kiezen. Voor het DIY pakket kun je alleen in éen keer het volledige bedrag betalen.

Hoe kan ik betalen?
Door op de bestelknop te klikken, krijg je toegang tot onze online betaalomgeving. Je kunt betalen met iDeal, diverse credit cards, PayPal, Bancontact en Klarna. 

Heb je gekozen voor Maatwerk marketing dan ontvang je elke maand een factuur voor de afgesproken werkzaamheden.

 

Ga eenvoudig van likes naar leads

Pink-Octopus-Training-Content-Booster-Zet-in-5-simpele-stappen-je-content-voor-het-hele-jaar-klaar

In slechts een week staat jouw content 

voor het hele jaar klaar!

Normaal voor 99

Nu voor maar 27