No-nonsense, resultaat, persoonlijk

Dat is waar Pink Octopus voor staat. En waar ik voor sta.

Jou als ondernemer of startende zelfstandige helpen je bedrijf te laten groeien door middel van marketing. Samen een solide marketingbasis leggen zodat je zelf verder kunt bouwen aan je marketingactiviteiten. Op een simpele en eenvoudig manier, afgestemd op jouw specifieke situatie en duidelijke resultaten. Dat is waar ik blij van word.

Over mij, Ingrid dus

Vroeger werd ik altijd Inkie de Inktvis genoemd door mijn vriendinnetjes op school. Waarom? Het zou wel lekker pakkend geweest zijn met mijn naam. Ik heb geen idee.

En nu vele jaren later ben ik, als vindingrijke allround marketeer en ondernemer, vanzelf die octopus geworden. 

Niet alleen ben ik het gezicht en drijvende kracht achter Pink Octopus, maar run ik ook het damessportkledingmerk YOY’D activewear. En dat terwijl ik helemaal niet uit een ondernemersgezin kom of altijd de ambitie heb gehad om ondernemer te worden. Sterker nog ik heb mijn meer dan 20 jaar marketingervaring opgedaan in vaste dienst. Bij grote (en minder grote) nationale en internationale bedrijven, in zowel B2B als B2C en in verschillende rollen. Je kunt wel zeggen dat ik dus alles wat met marketing te maken heeft voorbij heb zien komen. 

Maar toch kreeg ik het idee een eigen sportkledinglijn te lanceren en dat idee liet met niet meer los. Ik wist helemaal niets van het runnen van een bedrijf, de mode-industrie of hoe je überhaupt een collectie ontwerpt en produceert. Maar met met heel veel vallen en opstaan heb ik zo ontzettend veel geleerd. En ook over marketing, want daar waar ik dacht dat dat het enige onderdeel van ondernemen was wat ik onder de knie had, blijkt het toch heel anders te zijn voor een klein of startend bedrijf. 

Ik merkte dat ik te pas (en soms ook te onpas) mijn opgedane kennis met andere ondernemers deelde. Het begon bij mij te kriebelen als ik zag hoe eenvoudig ze resultaat konden halen door gewoon op de juiste dingen te richten met slechts een paar eenvoudige stappen. Die kennis wilde ik met iedereen delen. Mijn eigen ervaring als ondernemer en mijn passie voor marketing gecombineerd met jou passie voor je bedrijf, product of dienst kan alleen maar een succes worden.

 

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

Fun facts over mij

  • Een octopus past zich makkelijk aan en is een echte multi-tasker
  • Is productief, snel denkend en handelend, flexibel en behendig
  • Ik vind gegrilde octopus heerlijk
  • Ben zelf een kreeft als sterrenbeeld
  • Ik wilde ooit automonteur, piloot en brandweerman worden
  • Ik hou van lezen in de zon met een glaasje wijn in de hand
  • Doe dingen graag altijd zelf (ben kennelijk mijn tweejarige ik niet ontstegen)
  • Ben een informatiejunkie, love notitieboekjes en ben een halve bouwvakker
  • Liefdevolle poezenmama van Pip en Lena

Ga eenvoudig van likes naar leads

Pink-Octopus-Training-Content-Booster-Zet-in-5-simpele-stappen-je-content-voor-het-hele-jaar-klaar

In slechts een week staat jouw content 

voor het hele jaar klaar!

Normaal voor 99

Nu voor maar 27